Stena Technoworld Sverige

Stena Technoworld återvinner elektronik, kylmöbler och vitvaror från de flesta europeiska länder. Vi tillhandahåller förstklassiga processer och lösningar, baserade på toppmodern bearbetning som uppfyller alla krav, på våra egna högeffektiva och miljövänliga anläggningar. Stenas elektronikåtervinning ingår i Stena Metallkoncernen.

Vi har uppdaterat våra Försäljnings-/Leveransvillkor, klicka här.

Välkommen till Stena Technoworld. Vår hemsida är under uppbyggnation och kommer att uppdateras löpande. Vi hoppas på din förståelse. Mer information om våra tjänster hittar du tillsvidare på vår globala hemsida www.stenatechnoworld.com (på engelska)

Sedan 1992 - många år innan EU:s WEEE-direktiv trädde i kraft - är vi en av Europas ledande elektronikåtervinnare med tjänster som frigör nya värden åt dig som kund. Det kan handla om övergripande värden som kontroll i hela förädlingskedjan till praktiska värden med de produkter och tjänster som passar den dagliga verksamheten hos er.

Hög återvinningsgrad möjliggörs genom omfattande investeringar i ny teknik och nya processer. För dig innebär detta att samarbetet blir ett kraftfullt sätt att stödja även ert hållbarhetsarbete.
På våra egna anläggningar tar vi hand om allt farligt avfall i elektroniken på ett säkert sätt samtidigt som vi kan optimera återvinningsgraden. Elektronik innehåller en mängd material som kan cirkulera om och om igen som resurs i samhället. Samlad expertis och professionalism skapar extra värden för dig som kund och samhället i stort - genom hela återvinningskedjan.

 

Gothenburg - HQ

Fiskhamnsgatan 8B, 414 58 Gothenburg

Mer kontaktinformation

Halmstad, CFC

Kistingevägen 19, 302 62 Halmstad

Mer kontaktinformation

Halmstad, EE and PMR

Stjärnarpsvägen 1, 302 62 Halmstad

Mer kontaktinformation

Vänersborg

Industrigatan 8, 462 38 Vänersborg

Mer kontaktinformation

Västerås

Tunbytorpsgatan 4A, 721 32 Västerås

Mer kontaktinformation
  • Share this page